BLOG

CONEIX EL NOSTRE EQUIP D'EXPERTS

Ser pioners en el sector és una gran responsabilitat que ens enorgulleix com a equip i que hem anat treballant al llarg dels anys. Sostenim que un bon grup humà de treball juntament amb una experiència professional sòlida, marquen la diferència.

Oferir un servei transparent i de qualitat, és el que busquem. Per això, el nostre objectiu és presentar-nos perquè cada client conegui a fons qui és aquella persona que l'acompanyarà i assessorarà, quina és la seva experiència i recorregut en l'àrea. 

Si necessites serveis notarials, Notaria Cristina Requena és la teva notaria a Barcelona.

Qui som a Notaria Requena?

El nostre equip de notaris a Barcelona està integrat per persones amb formació específica en cada àrea i una àmplia experiència en el sector notarial. 

Al capdavant del nostre equip, es troba Cristina Requena Torrecillas. Una professional amb més de 10 anys d'experiència en el sector notarial, formada a la Université libre de Bruxelles i a la Comillas Pontifical University. 

Cristina treballa àrduament junt amb els oficials Jordi Avellana Casteleyn, Carmen Pons Rabasa i Mireia Pivetta Contreras i l'oficial en pòlisses, Esther Yañez Cerezo. Tots ells compten amb estudis específics per poder oferir un servei altament personalitzat a cada client.

En l'àrea d'administració, es troba Blanca Vendrell Serres i com a copista, Mónica Santafe Venteo, qui es preocuparan que els tràmits notarials siguin àgils i senzills gestionant íntegrament les escriptures, sempre amb pressupost previ i permetent al client un seguiment de terminis i gestions.

Empatia i tracte personalitzat

Creiem fermament que l'experiència professional i la innovació tecnològica són fonamentals per oferir un servei eficaç i de qualitat, però a més, busquem persones empàtiques capaces d'assessorar, explicar i acompanyar a cadascun dels nostres clients.

Necessites ajuda? Contacta'ns, estarem encantats d'acompanyar-te.

Compartir a: