+34 93 131 16 03

Passeig de Gracia 47 principal, 08007, Barcelona

+34 93 131 16 03

Passeig de Gracia 47 principal, 08007, Barcelona

SERVEIS NOTARIALES

En Notaría Requena contamos con diferentes servicios notariales

SERVICIOS DE NOTARÍA EN BARCELONA

Assessorem particulars i empreses gratuitamente y sin compromiso. Gestionamos íntegramente tus escrituras para que el trámite notarial sea ágil y sencillo, siempre con presupuesto previo y permitiendo el seguimiento por el cliente de plazos y gestiones que vamos realizando.

IMMOBILIARI

Amb àmplia experiència i especialitzats en el sector immobiliari, t'acompanyem en el procés de compra i d’hipoteca de la teva casa, estudi o rectificació de la teva finca, cancel·lació de càrregues i/o qualsevol altre que necessitis.

Saber más

successions

T'assessorem en l'atorgament de testaments, actes d'hereus, donacions, pactes successoris, i t'acompanyem en el procés de tramitació d'herència, amb la finalitat de guiar-te de manera clara i senzilla per a la ràpida conclusió d'aquest.

Saber más

família

Celebrem matrimonis i parelles de fet, t'ajudem en la seva regulació amb els capítols matrimonials, i t'acompanyem en altres tràmits com el divorci o separació, amb assessorament en l'aspecte tant personal com patrimonial.

Saber más

mercantil

Ràpida constitució de societats, acta de titular real, poders, compravenda d'accions o participacions i actes de juntes telemàtiques o presencials; els nostres especialistes en dret mercantil t'ajudaran a configurar les teves operacions de manera àgil i amb enfocament fiscal.

Saber más

poders

Preparem tot tipus de poders generals, especials o preventius, fem enviament telemàtic instantani a qualsevol altra notaria on hagin de fer ús i tramitem la postil·la si necessites remetre'ls a l'estranger.

Saber más

actes

Si necessites una acta de manifestacions o presència notarial contacta amb nosaltres i t'expliquem com fer-la i els seus efectes. També preparem TESTIMONIATGES O COMPULSES, LEGITIMACIONS DE SIGNATURA i qualsevol altre document notarial que necessitis.

Saber más